Trenger ditt gulv avretting?

Vi tilbyr avretting på alle typer gulv i Moss primært, samt de største deler av Viken og Oslo

Hvorfor trenger man avretting?

Formålet med avretting av gulv er å få gulvet jevnt og klart til legging av f. eks. flis, parkett, laminat, gulvbelegg eller det som er ønskelig.  Avretting er egnet til de aller fleste gulv, alt fra renovering av vanlige bolighus og garasje til industrigulv.

Hva annet kan avretting brukes til?

Avrettingen kan også brukes som lydisolering, da med hjelp av trinnlydplater. Avrettingsmassen som brukes er fiberarmert og kan legges i tykkelser over +5 cm

Vi leverer i tillegg kvalitetssikrede lydgulv

Lydgulvet passer til alle typer underlag og sikrer en god trinnlydisolasjon. Resultatet blir garantert knirkefritt.

Restaurering av gamle gulv?

Om du har et skjevt tregulv, et gammelt betonggulv som må utbedres før du legger nytt belegg eller andre gulvtyper som trenger avretting, kan vi hjelpe deg med å få det i vater igjen – enten helt plant eller med korrekt helling mot sluk.

Mer om avretting

Ikke bruk feil masse

Avretting av gulv er en meget viktig del av grunnarbeidet, for å sikre et varig resultat med fliser. Når man skal avrette et gulv er det mange ting man bør tenke på og vite om.Man kan for eksempel ikke bruke hvilken som helst avrettingsmasse på hvilket som helst underlag, og ikke alle avrettingsmasser kan brukes til alle tykkelser.

Avretting på treunderlag:

Et treunderlag er å anse som et sviktende underlag. Når man skal avrette et gulv over et sviktende underlag er det viktig å passe på at man bruker en fiberarmert masse, eventuelt armering i form av armeringsjern. Hvor tykk massen bør legges, avhenger av produsentens anbefalinger.

Når konstruksjonen anses som selvbærende, vil det si at gulvet ikke svikter, og man kan legge fliser oppå uten å risikere at fugene eller flisene sprekker opp og løsner når man legger vekt på gulvet.

Avretting på betong:

Et betongunderlag er å anse som mer stabilt og ikke sviktende underlag. Når man skal avrette gulv over betong, er man ikke avhengig av å bruke en armert masse. Har kan man bruke en avrettingsmasse uten fiber. Denne vil være noe lettere å jobbe med enn en masse med fiber. Det er viktig å passe på at man uansett bygger støpen såpass tykk som produsenten anbefaler.

Trenger du håndverker?


Drømmer du om nytt bad, ny garasje, nytt kjøkken eller rett og slett ny flis?