Innvendig Tjenester

Nytt Bad Moss

Bad

Lund Bygg & Flis er en nisjebedrift som totalrenoverer og nybygger baderom/våtrom. Vi fokuserer på kunnskap, kvalitet og detaljer. Ved å få en fastpris gir det kunden en bedre oversikt og større forutsigbarhet, uten overraskelser underveis. Erfaring vår innen baderom sørger for å gi god informasjon samt ha en god kommunikasjon i prosessen.

Laminat

Trenger du en kvalitets gulvlegger? Vi i Lund Bygg&Flis er faglærte håndverkere som har over 10 års erfaring og står klar til å bistå deg. Vi har høy kompetanse og rimelige priser, så om du skal bytte gulv så er vi alltid klar for å hjelpe. Vi fjerner eksisterende gulv, legger nytt underlag, varmematter, laminat og parkett, samt belister etter ferdig lagt gulv.

Avretting

Om du har et skjevt tregulv, et gammelt betonggulv som må utbedres før du legger nytt belegg eller andre gulvtyper som trenger avretting, kan vi hjelpe deg med å få det i vater igjen – enten helt plant eller med korrekt helling mot sluk. Vi leverer i tillegg kvalitetssikrede lydgulv som passer alle typer underlag og sikrer god trinnlydisolasjon. Resultatet blir garantert knirkefritt.

  • Betongdekke
  • Elementdekke
  • Nye og gamle tregulv
  • Sparkling direkte på belegg og flis
  • Sparkling av industrigulv